Planiranje

Lako je prepoznati stvarne potrebe i želje ljudi, ako oni u to istinski vjeruju.
Koristeći znanje i mogućnost tehnologije planiranja, u suradnji sa vama ćemo donijeti najbolju odluku koja će u konačnici bez dvojbe odlučino sugerirati ideje koje najčešće budu prihvaćene kao konačni izbor i izgled budućeg objekta.

Projektiranje

Naše projektiranje predstavlja uspješnu suradnju i ostvarenje želja svakog klijenta. Posao se temelji na stručnosti i profesionalnosti, uzajamnom povjerenju i interakciji klijenta i projektanta, što za rezultat ima uspješne realizacije projekata na obostrano zadovoljstvo.

Nadzor ili "Kako preživjeti gradilište"

Da projekt ne bude pusta priča na papiru; Da odabrani izvođač prati vaš projekt i da dobijete ono što ste platili, mi angažiramo certificirani tim arhitekata i statičara koji će pratiti svaki segment gradnje. Samo nadzor nad izvođenjem ili planiranje, projektiranje i nadzor vi odaberite, a mi ćemo ga realizirati.

Uređenje interijera

Ideja dobro dizajniranog interijera je bogatstvo i lakoća obitavanja u prostoru.
Svojim investitorima nudimo dobro definiran i promišljen interijer kao i već i ambijent koji garantira uživanje u svakoj sitnici okruženja.
Znanje, iskustvo i stručni savjeti kao i individualni pristup potrebi investitora, dovode do zadovoljstva svake osobe koja će živjeti u našem interijeru.