Integracija Sustava

Integracija korisničkih uređaja – računara, laptopa ili pametnih telefona... na radnom mjestu ili domovima, glavni je razlog za optimalno korištenje poslovnih IT sustava.
Mi Vam nudimo spoj napredne tehnologije i dugogodišnjeg iskustva i znanje, radi čega smo u idealnoj poziciji da stvaramo savršena rješenja koja povečavaju učinkovitost IT sustava Vaših korisnika. Mnogo instalacija i konfiguracija za odgovarajuće infrastrukture, dugi niz godina, garancija su našeg znanja i kvalitete.

IP Telefonija

Nudimo Vam kompletnu uslugu planiranja, implementacije i održavanja VoIP sustava i IP PBX centrala. Uz najvišu kvalitetu usluga za vas imamo spremnu liniju proizvoda od Grandstream rješenja, telefona, GSM gatewaya, adaptera za analogne telefone, PoE mrežnih switcheva i ostale opreme...
Naše dugogodišnje iskustvo sa IP centralama i suradnja sa vendorima kao što su Grandstream Networks, osiguravaju savršenu uslugu i kvalitetne proizvode.

Nadzor mreža

Kako bi vam omogućili nesmetani rad i fokusiranje na svoje osnovne djelatnosti nudimo uslugu nadzora Vaših mreža. Nadzor mreža obavljamo najmodernijim softverskim i hardverskim alatima i redovno Vas informiramo o stanju i funkcionalnosti. Na osnovu analize ćete biti upozoreni o mogućim uskim grlima i mogućim problemima. Predlažemo suvremena rješenja za otklanjanje ili nadogradnju sustava. Nadzor vašeg mrežnog sustava vrše naši vrhunski certificirani stručnjaci.

IT Outsourcing

Naša IT outsourcing usluga je prilagođena vašim poslovnim potrebama. Usluga je namijenjena tvrtkama koje nemaju svoj IT odjel u firmi, ili kojima je potrebna dodatna pomoć na nepuno radno vrijeme. Naši inženjeri bit će dio vašeg tima, a pružit će vam uslugu kao savjetnici za sve vaše tehnološke potrebe.